Bruggenbouwer

tussen techniek

en gebruiker

 

“Aangenaam! Ik ben Timo van Houdt, het gezicht achter deze dienstverlening. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over samenwerking, thuis in de techniek.”

Bruggenbouwer
tussen techniek
en gebruiker

WIE IK BEN

Als u iets koopt, wilt u het ook zien functioneren. Toch duurt de implementatie van Payt vooral bij bedrijven met een forse factuurstroom soms langer dan nodig. Zij missen de expertise, tijd of interne draagkracht om het platform daadwerkelijk in gebruik te nemen. Ik wil organisaties helpen het enthousiasme dat leidde tot de aanschaf van Payt, ook maximaal te incasseren.

Een bruggenbouwer tussen de techniek en de gebruiker: zo zie ik mijzelf. De afgelopen vijftien jaar ben ik veel betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe software. Ik spreek de programmeurtaal en ben technisch onderlegd. Tegelijk kan ik me goed verplaatsen in de wensen en behoeften van de gebruiker. Dat maakt dat ik in een implementatietraject perfect kan schakelen tussen de organisatie enerzijds en Payt anderzijds. Als onafhankelijk tussenpersoon sta ik daarbij aan de kant van de klant. 

Wat mij drijft? Ik doe niets liever dan organiseren, oplossen, structureren. En samenwerken! Samen mooie dingen doen, mensen verder helpen: dat geeft mij energie. De aanschaf van Payt is vaak een besluit van de directie. Eindgebruikers zijn in eerste instantie nog wel eens sceptisch. Ik vind het gaaf om hen stap voor stap mee te nemen in het traject. Zodat ze uiteindelijk vol enthousiasme kunnen zeggen dat het ze echt iets gebracht heeft. 

Dát Payt iets brengt, staat voor mij vast. Ik kwam de applicatie op het spoor tijdens een interim klus bij een verhuurbedrijf. Met zo’n 30.000 facturen per maand was het er tijd voor een professionele oplossing op het gebied van debiteurenbeheer. Daar implementeerde ik Payt voor het eerst en sindsdien ben ik overtuigd van de meerwaarde. Het is een mooie, goed doordachte applicatie die organisaties veel tijdsbesparing oplevert en de interactie met de klant perfect ondersteunt. Ik geloof in het product en help ook u graag er het maximale uit te halen!

Ik kom graag bij u
        langs om nader
            kennis te maken

Ik kom graag bij u langs om nader kennis te maken