Investeren in efficiënt en effectief debiteurenbeheer

TARIEVEN

Het automatiseren van uw debiteurenbeheer met Payt levert een flinke tijd- en geldbesparing op. Als onafhankelijk implementatiespecialist en Payt Certified Partner helpen wij u graag Payt optimaal te laten aansluiten bij uw organisatie.

KENNISMAKINGSGESPREK

GRATIS

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen rond de oplevering en ingebruikname van Payt? We komen graag langs om kennis te maken, een uitgebreide demonstratie van Payt te verzorgen, onze rol verder toe te lichten en de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

IMPLEMENTATIE

€ 130 PER UUR

Het implementatieproces van Payt heeft wat voeten in aarde. Soms ontbreekt het bedrijven aan tijd en expertise om Payt na aanschaf ook echt in gebruik te nemen. Wij helpen u graag bij de implementatie en slaan daarbij een brug tussen de techniek van Payt en uw specifieke bedrijfsvoering. Zo kunt u daadwerkelijk maximaal gaan profiteren! Uiteraard geven we een kostenindicatie vooraf.

TRAINING

€ 520 PER DAGDEEL

De overgang naar Payt betekent naast een technische implementatie soms ook een verandering in werkwijze. In de training leren wij uw debiteurbeheerders te werken met de functionaliteiten van het platform, zoals het instellen van een herinneringstermijn, voeren van de dialoog met de klant of vastleggen van een betalingsafspraak.

Maak een afspraak
        voor een vrijblijvend
               kennismakingsgesprek

Maak een afspraak
voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek